Jan Lindenschot en Julian de Vries met de eerste exemplaren van het ‘Voetbalplaatjesjubileumalbum’ geflankeerd door voorzitter Marc van der Lindenvan VV Vorden (l) en Yvonne en Wilbert Grotenhuys. Foto: Jan Hendriksen.
Jan Lindenschot en Julian de Vries met de eerste exemplaren van het ‘Voetbalplaatjesjubileumalbum’ geflankeerd door voorzitter Marc van der Lindenvan VV Vorden (l) en Yvonne en Wilbert Grotenhuys. Foto: Jan Hendriksen. (Foto: )

Presentatie van 'Voetbalplaatjes- jubileumalbum' VV Vorden

Prachtig een-tweetje tussen supermarkt en voetbalvereniging 

Door Jan Hendriksen

VORDEN – Met trots namen zaterdagmorgen in een bomvolle kantine van voetbalvereniging Vorden op sportpark 't Grote Veld Jan Lindenschot (83) en Julian de Vries (7), uit handen van Wilbert Grotenhuys, officieel de eerste exemplaren van het 'Voetbalplaatjesjubileumalbum' van VV Vorden in ontvangst. Een album dat in samenwerking met supermarkt Albert Heijn Grotenhuys Vorden tot stand is gekomen. Jan Lindenschot behoort tot een van de oudste en Julian de Vries tot een van de jongste leden van de 550 leden tellende voetbalclub.

En om in voetbaltermen te spreken. De uitgifte van het 'Voetbalplaatjesjubileumalbum' is de uitvoering van een perfect een-tweetje die door de dit jaar negentigjarige voetbalclub en de actief bij het Vordense verenigingsleven betrokken supermarkt strak in de bovenhoek werd afgerond. Er zijn maar liefst 491 voetbalplaatjes nodig voor een vol verzamelalbum van de spelende leden van VV Vorden. Vanaf maandag 11 maart tot eind april kunnen ze worden verzameld bij de Albert Heijn Grotenhuys. Het is voor de tweede maal dat er door VV Vorden een 'Voetbalplaatjesalbum' wordt uitgegeven. De eerste verscheen in 2010 eveneens in samenwerking met Wilbert Grotenhuys. Toen onder auspiciën van Super De Boer.

Wilbert Grotenhuys onderhoudt al vele jaren een zeer plezierige samenwerking met VV Vorden. Niet alleen als ondernemer maar ook als lid. "Toen ons vorig jaar werd gevraagd om een onderdeel te verzorgen in het jubileumboek van VV Vorden zeiden we gelijk ja. Na wat ideeën te hebben uitgewisseld kwamen we op het idee van een 'Voetbalplaatjesjubileumalbum' met de Vordense 'voetbalhelden'. Het is een prachtig album geworden voor iedereen die bij deze mooie club betrokken is. Zowel als senior, junior als pupil", zo verklaarde Wilbert Grotenhuys.

Door alle 491 plaatjes te sparen maak maakt men het unieke 'Voetbalplaatjesjubileumalbum', waarin onder meer de geschiedenis van VV Vorden beschreven wordt. Leuk voor nu en voor later. Wilbert Grotenhuys: "Niet alleen voor jezelf maar ook voor vrienden, vriendinnen, ouders en andere familie. En heeft men plaatsjes dubbel dan kan men die altijd ruilen met voetbalvrienden en -vriendinnen." VV Vorden en Albert Heijn Grotenhuys willen na afloop van de actie nog een speciale ruilmiddag organiseren zodat iedereen zijn of haar album compleet kan maken.

Samenwerking
"Wij zijn zeer content met deze samenwerking met de familie Grotenhuys, want het is voor ons als vereniging een prachtige manier om de club te promoten en een verzamelalbum te realiseren in ons jubileumjaar", aldus voorzitter Marc van der Linden tijdens de presentatie, waarbij een groot deel van de jeugdelftallen aanwezig waren en waarbij Van der Linden in een kort overzicht de geschiedenis van de club schetste die in 1929 werd opgericht.

Vanuit de vereniging was een speciale werkgroep bezig geweest met de voorbereiding van het album. Vandaar dat Hans Boers (sponsorcommissie), Oscar Rondeel (secretaris), de webredactie en Johan Bolink als fotograaf van alle 491 plaatjes, door Marc van der Linden van harte werden bedankt voor hun inzet en tijd.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten