Koen Hermans (l) met Nicolas Musset. Foto: Freddie Driezes
Koen Hermans (l) met Nicolas Musset. Foto: Freddie Driezes (Foto: )

Koen Hermans favoriet bij ONK in Varsseveld

VARSSEVELD – Zijspancrosser Koen Hermans uit het Gelderse Hengelo is zondag 24 maart een van de grote favorieten voor de eindzege van de zijspancrosswedstrijd ONK Sidecar-/Quad Masters op circuit De Vennebulten in Varsseveld.

Deze wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) kent een groot deelnemersveld, veel combinaties willen nog een keer de motoren testen voor het Grand Prix-seizoen op 8 april aanvangt in het Belgische Lommel.

Naast Hermans, die samen rijdt met de Fransman Nicolas Musset, komen onder andere ook de wereldkampioenen Marvin Vanluchene/Ben van den Bogaert (uit België) en tienvoudig wereldkampioen Daniël Willemsen (uit Lochem) op het circuit aan de Twenteroute aan de start. Uit de Achterhoek rijden verder Gert van Werven (Terborg), Justin Keuben (Wehl), Peter Beunk, Bart Sloot en Roy Bijenhof (allen Hengelo), Sven Wisselink (Steenderen).

Met veel buitenlandse inbreng uit onder meer België, Groot-Brittannië, Duitsland en Oostenrijk belooft het een 'mini-Grand Prix' te worden in Varsseveld. De eerste trainingen beginnen om 08.30 uur, om 11.15 uur valt voor de eerste keer het starthek.

Naast de zijspannen komen ook de quads voor hun ONK in actie, alsmede de NK zijspannen en NK quads. Op 9 maart startte het ONK-seizoen met een wedstrijd in het Brabantse Lierop. Door extreme weersomstandigheden werd deze wedstrijd aan het begin van de middag afgeblazen. Lochem is zondag 17 maart de tweede halte van het ONK-veld.

Voor meer informatie, zie de website.


www.vamac.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten