Jong Gelre zoekt enthousiast podiumtalent voor Revue 2019

Jong Gelre zoekt enthousiast podiumtalent voor Revue 2019

VORDEN/WARNSVELD - In de omgeving van Vorden en Warnsveld staat Jong Gelre bekend om een enthousiaste groep jongeren met uiteenlopende talenten die in hun revue zang, dans en toneel in één geheel weten te verpakken. De revue wordt sinds het begin van deze eeuw jaarlijks opgevoerd. Het sleutelwoord dat mensen tot dit theatergebeuren beweegt is enthousiasme, daarnaast heerst er ook veel saamhorigheid. De revue wordt dit jaar opgevoerd op zaterdag 9 en zaterdag 16 november, wederom in de grote zaal van Het Kulturhus (voorheen: Het Dorpscentrum) in Vorden.

Momenteel wordt er volop geschreven aan de voorstelling, die in de zomer klaar moet zijn. De revuecommissie zorgt ondertussen voor de randzaken. In september komt echt alles in beweging. Toneelspelers, zangers, muzikanten en danseressen beginnen met repeteren en de decorbouwers vervaardigen het decor. Uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en kan Jong Gelre in november met gepaste trots de bezoekers verwelkomen.
Voor het opvoeren van een revue zijn mensen op de planken uiteraard essentieel. Voor een groot deel kan de commissie putten uit de jongeren die eerder hebben meegedaan, maar zij verwelkomt ook graag nieuwe deelnemers. Wie meedoet moet eens per week aanwezig zijn bij de repetities. De enthousiaste deelnemers doen hiermee nieuwe contacten op in een gezellige groep en zij ontwikkelen daarnaast verschillende vaardigheden. Ook andere activiteiten van Jong Gelre zijn de moeite waard om aan deel te nemen.

Aanmelden
Wie mee wil doen met de revue van Jong Gelre en 16 tot 30 jaar oud is kan zich aanmelden om mee te doen, voor zang, dans en toneel. Ook wie niet op de planken wil staan, maar graag 'achter de schermen' (bijvoorbeeld bij decor, grime of kleding) wat wil betekenen, wordt uitgenodigd om zich aan te melden. Dat kan tot medio augustus. Ook deelnemers uit voorgaande jaren dienen zich opnieuw op te geven.
Stuur voor opgave of nadere informatie een e-mail aan revuejg@gmail.com. Geef bij aanmelding aan of er belangstelling is voor zang, dans, toneel of iets anders. Verder ook graag leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer vermelden. Zie ook de pagina op facebook.

www.facebook.com/revuejg

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden