Een trotse én fitte Jan Olthaar. Foto: Gerrit Terpstra
Een trotse én fitte Jan Olthaar. Foto: Gerrit Terpstra

Trimclub Vorden huldigt 85-jarige hardloper

VORDEN - Door de leden van de Trimclub Vorden worden regelmatig records gebroken. Zo ook door Jan Olthaar die hardlopend het record van 85 jaar heeft bereikt.

De Trimclub Vorden bestaat volgend jaar vijftig jaar. Met die hoge leeftijd hangt ook de samenstelling van het ledenbestand samen. De jongere leden worden er steeds ouder. Maar door al dat sporten worden de oudere leden steeds jonger.

Vooruitlopend op het jubileum volgend jaar vierde de Trimclub Vorden haar 49-jarig bestaan bij theetuin Het Ham te Vorden. Bij die gelegenheid werd Jan Olthaar in het zonnetje gezet. Jan is 85 jaar geworden en is nog steeds actief (hard)lopend lid. Daar hoorde een mooie beker bij en een fikse zoen van bestuurslid Carolien Brouwer. Trimmen is gezond, dat blijkt wel weer. Jan is niet de enige 80-plusser in de Trimclub; sterker nog, hij niet eens het oudste actieve lid.

De Trimclub Vorden heeft nog plaats voor nieuwe leden. Kandidaat-leden zijn van harte welkom, iedere zaterdag om 9.00 uur in het bos achter het voetbalveld van VV Vorden. 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden