De helft van de stoelen is afgeplakt en het bord geeft de huidige regels in de kapsalon aan. Foto:  PR
De helft van de stoelen is afgeplakt en het bord geeft de huidige regels in de kapsalon aan. Foto: PR

‘We stonden te springen om weer te beginnen’

VORDEN – Linda van Leijden en de medewerkers van Ami Kappers Vorden waren helemaal in hun nopjes toen vanuit de overheid het bericht kwam dat kapsalons vanaf maandag 11 mei weer open mochten. Linda: “We stonden echt te springen om weer te beginnen”. Waar het normaal gesproken mogelijk is om zo binnen te lopen, werkt Ami Kappers Vorden momenteel volledig op afspraak.

Velen hebben lang uitgekeken naar een knipbeurt, want Linda merkt dat de afspraken binnenstromen: “De agenda zit momenteel snel vol, mede omdat we vanwege de corona-maatregelen maar de helft van de stoelen mogen gebruiken”. Daarnaast heeft de kapsalon zich ook aan andere maatregelen te houden. Linda: “Na het eerste gejubel, moesten er nog een aantal dingen geregeld worden, maar gelukkig was alles op tijd klaar.” Zo is een speciale hygiënemedewerker aangetrokken die de klanten ontvangt, een intakegesprek voert en alles desinfecteert om een veilige knipbeurt mogelijk te maken.

Linda: “Het is fijn dat we mensen weer kunnen helpen.” Alle behandelingen zijn weer mogelijk en de openingstijden zijn ongewijzigd. Een afspraak maken kan telefonisch of via de website.


amikappers.nl/vestigingen/ami-kappers-vorden

0575- 55 33 36

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden