Online kijken en een afspraak maken om te beleven
Saskia Smiet en Marcel Rosenberg in hun winkel in Vorden. Eigen foto
Saskia Smiet en Marcel Rosenberg in hun winkel in Vorden. Eigen foto

Online kijken en een afspraak maken om te beleven

VORDEN – “North Sea Design is tijdelijk alleen zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend en verder op afspraak”, vertelt Saskia Smiet. “Het is nog niet goed te zeggen hoeveel last we van de coronacrisis hebben door het grote platform van de webshop, maar in de winkel is het wel erg rustig waardoor we dus twee dagen minder open zijn. Als het dan toch drukker wordt en er meer dan twee mensen in de winkel zijn, staan onze tuinmeubels buiten om onder het genot van een drankje zittend en liggend eens goed uit te proberen.”

“We bieden een gevarieerd aanbod nieuw Scandinavisch design meubelen, lampen en woonaccessoires en originele vintage meubelen aan”, vertelt Saskia. “Het is uit hobby gegroeid. Met ons gezin gingen we vaak naar Scandinavië op vakantie. Leuk om daar marktjes af te struinen naar leuke meubels. De nieuwe meubels zijn van bekende ontwerpers, van hoge kwaliteit en door vaklui handgemaakt. Dat kun je op onze website zien in de filmpjes bij de producten.“
Saskia startte de winkel in hartje Rotterdam, maar verhuisde samen met haar vriend Marcel en dochter Katinka naar de ruime Achterhoek. “Mensen gaan vaak eerst online kijken en maken dan een afspraak. Je moet meubels toch kunnen zien en beleven. De aankoop wordt gratis persoonlijk bezorgd in de gemeenten Lochem, Bronckhorst, Zutphen en Deventer. Klanten komen nog steeds vanuit Rotterdam en maken er dan gelijk een leuk dagje Vorden van.”


Het Hoge 5, Vorden

06-182 58 182

www.northseadesign.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden