Maatregelen worden op borden aangegeven en de medewerkers dragen hesjes om te wijzen op afstand houden. Foto: PR
Maatregelen worden op borden aangegeven en de medewerkers dragen hesjes om te wijzen op afstand houden. Foto: PR

‘Complimenten aan onze medewerkers voor hun inzet’

VORDEN – Dat de huidige coronacrisis veel om handen heeft, hebben ze ook bij Albert Heijn Grotenhuys vanaf het begin ondervonden. Toch is Björn Grotenhuys louter positief: “We hebben vlot de maatregelen in acht genomen en kregen direct positieve reacties van onze klanten. Bovendien echt complimenten voor alle medewerkers voor hun fantastische inzet in deze bizarre tijd”.

Dat de lancering van hun unieke plaatjesactie omtrent het historische boek 'Vriendelijk Vorden' (een samenwerking met vereniging Oud Vorden) in de huidige corona-tijd viel, leek even een domper maar toch heeft dit het succes niet in de weg gestaan, zo laten Björn en zijn vader, supermarkteigenaar Wilbert Grotenhuys, weten. Naast de verplichte RIVM-maatregelen, viel ook het speciale ’70-plussers’-uurtje (een speciaal uur voor 70-plussers voorafgaand aan de normale openingstijden) in goede aarde. Daarnaast biedt AH Grotenhuys een bezorgservice, bestellen kan via bjorn.grotenhuys@ah.nl en fred.weijers@ahold.com. Björn: “We doen ons uiterste best het zo snel mogelijk te bezorgen, liefst nog dezelfde dag”.

Op Hemelvaartsdag is de supermarkt de gehele dag (08.00-20.00 uur) geopend en op Eerste en Tweede Pinksterdag van 10.00 tot 17.00 uur.


Facebookpagina ‘Albert Heijn Grotenhuys Vorden’

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden