Anja Menkveld en Gerard Oosterlaken. Foto: PR
Anja Menkveld en Gerard Oosterlaken. Foto: PR

Afscheids'zwaaifeest' voor meester Gerard en juf Anja

VORDEN - Na een lange carrière in het onderwijs nemen op basisschool De Hoge Voorde twee leerkrachten afscheid, bij het einde van dit bijzondere schooljaar. Meester Gerard Oosterlaken en juf Anja Menkveld worden letterlijk uitgezwaaid door leerlingen en oud-leerlingen, collega's en andere belangstellenden.

Helaas kan er door de corona-crisis geen groot feest-oude stijl van worden gemaakt. Dat vinden ze bij De Hoge Voorde natuurlijk erg jammer omdat tijdens een afscheidsfeest er mooie verhalen met mooie herinneringen naar boven komen. Toch willen ze dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan!
Daarom is er op donderdag 16 juli van 14.30 tot 15.00 uur een 'Zwaai Bye'; meester Gerard en juf Anja zullen aan het hek staan, op het grasveld, aan de kant van de Schoolstraat. Belangstellenden kunnen met de auto, per fiets of lopend langskomen om afscheid te nemen. Natuurlijk houdt iedereen hierbij de afstandsregels in acht. De rijroute is als volgt: vanaf de Zutphenseweg de Schoolstraat inrijden richting Het Hoge; dit zal ter plaatse ook zo aangegeven worden.
Verder wordt aan alle mensen (die iets met meester Gerard en/of juf Anja te maken hebben gehad) een oproep gedaan om hun herinnering aan deze leerkrachten op te sturen. De school wil deze verzamelen en verwerken in een mooie herinneringsmap, die aan Menkveld en Oosterlaken wordt aangeboden.
Bijdrages graag enkelzijdig op één A4'tje versturen naar: Basisschool De Hoge Voorde, Het Hoge 36, 7251 XX Vorden. Of via de mail naar m.clahsen@skbg.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden