Ruud Campman, werkgroep Landbouw en Natuur (links) en Luuk Preijde, fractievoorzitter PvdA Bronckhorst (rechts). Foto: PR

Ruud Campman, werkgroep Landbouw en Natuur (links) en Luuk Preijde, fractievoorzitter PvdA Bronckhorst (rechts). Foto: PR

Thema-avond PvdA over Landbouw en Natuur

Algemeen

VORDEN/BRONCKHORST - In maart 2022 zijn er gemeentelijke verkiezingen. De afdeling Bronckhorst van de PvdA organiseert ter voorbereiding op die verkiezingen een thema-avond over Landbouw en Natuur. Het doel van de avond is om standpunten over dit onderwerp voor te bereiden. Dat gebeurt met leden van de PvdA, met belangstellenden en deskundigen. Men is welkom in het Kulturhus in Vorden op dinsdagavond 13 oktober vanaf 20.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur.

De PvdA richt zich vaak op werk, wonen en zorg. Maar er komen ook grote ontwikkelingen op ons af in de landbouw en de natuur. Dit gaat grote gevolgen hebben voor Bronckhorst en voor de agrarische sector in de gemeente. De rol van de gemeente is hierin beperkt maar de PvdA Bronkhorst wil een bijdrage leveren om deze ontwikkelingen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Op de thema-avond komen drie sprekers: een spreker vanuit de landbouw, een spreker van Natuurmonumenten en een spreker vanuit de ruimtelijke ordening van de gemeente. Aan de hand van hun inbreng zal gediscussieerd worden.

Er wordt na deze eerste avond nog een excursie en een tweede thema-avond georganiseerd. Zo bouwt PvdA Bronckhorst aan haar definitieve standpunten.

AanmeldenLeden en belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze avond. Door de richtlijnen van het RIVM kan een beperkt aantal mensen in de zaal aanwezig zijn.

Het is daarom noodzakelijk om per mail aan te melden. De avond is ook te volgen via een livestream, ook hiervoor dient men zich aan te melden.

j.teunissen@bronckhorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant