Vorden brandt een kaarsje voor overledenen

Algemeen

VORDEN - Net zoals in normale tijden wil de Protestantse Gemeente Vorden de hele dorpsgemeenschap ook dit jaar de gelegenheid bieden deze maand een kaarsje aan te steken voor familieleden, vrienden, bekenden die in het afgelopen jaar zijn overleden. Door licht te delen kunnen zin troost ervaren.

De deuren van de Dorpskerk staan dit jaar op 21 november van 16 tot 17 uur open voor alle Vordenaren die een kaarsje willen aansteken voor een overledene. Zij zijn welkom om in een moment van stilte te gedenken wie hen lief waren.
De Protestantse Gemeente Vorden herdenkt altijd op Eeuwigheidzondag, de laatste zondag van het kerkelijk jaar. In de kerkdienst op 22 november worden de namen van overleden gemeenteleden genoemd en zal voor ieder van hen een kaars branden. De dienst is mee te vieren via de livestream op een van onderstaande websites. Door de coronamaatregelen kan niet iedereen de kerkdienst bijwonen, vandaar de mogelijkheid om daags tevoren een kaars aan te steken en stil te staan bij het gemis.


www.protestantsegemeentevorden.nl
kerkdienstgemist.nl                                                                        

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant