Mañana Mañana zal als de regels het toelaten in augustus worden gehouden. Foto: PR
Mañana Mañana zal als de regels het toelaten in augustus worden gehouden. Foto: PR

Festival Mañana Mañana verplaatst naar augustus en op zoek naar nieuwe locatie

ACHTERHOEK - De organisatie van Mañana Mañana, Feestfabriek Alles Komt Goed B.V., heeft besloten om het festival te verplaatsen naar 12 tot en met 15 augustus 2021. Om de kans te vergroten dat Mañana Mañana door kan gaan is gekozen voor een datum later in het festivalseizoen. De oorspronkelijke datum (10 tot en met 13 juni) komt daarmee dus te vervallen. De kaartverkoop start op vrijdag 19 maart om 11.00 uur. Tickets kunnen gekocht worden via de website: mananamanana.eu/tickets. “Als festivals straks wel door mogen gaan zal iedereen, na een jaar zonder evenementen, feest willen vieren. Dus door nu een kaartje aan te schaffen is er in ieder geval perspectief op een feestje. Mensen hebben wat lichtpuntjes nodig, iets om naar uit te kijken. Een ticket op het prikbord kan dit vrolijke vooruitzicht bieden”, aldus Lotte Post van de Feestfabriek. Doordat het festival is verplaatst naar augustus kan het niet worden gehouden bij Kasteel Vorden. De organisatie is daarom op zoek naar een nieuwe locatie in de Achterhoek.

Kaartverkoop editie 2021 hervat
Festivalliefhebbers die warmlopen voor een dag of weekend ‘ver weg van de grijze massa’ vinden de ticketshop op mananamanana.eu. Na aanschaf van een ticket kunnen zij zich opmaken voor een weekend vol met paradoxen tussen veel te doen enerzijds en totale ongedwongenheid anderzijds. De editie van vorig jaar was nog niet uitverkocht toen op 6 april 2020 bekend werd dat het festival niet doorging. Met een nieuwe datum in het vizier wordt de kaartverkoop, voor een geestverruimend en ongepolijst evenement, opnieuw opgestart. "Of er in 2021 reeds festivals zullen plaatsvinden is natuurlijk ook voor de organisatie onzeker, maar de tickets zijn hoe dan ook geldig voor het eerstvolgende Mañana Mañana festival. En deze komt er hoe dan ook."

Nieuwe locatie
Afgelopen jaren vond het festival plaats rondom Kasteel Vorden, op het terrein van Geldersch Landschap en Kasteelen. Vanwege de verplaatsing naar een nieuwe datum is deze locatie in 2021 niet beschikbaar. Voor komende editie kijkt Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. dus naar een nieuwe plek, uiteraard in de Achterhoek. Het streven is dat de locatie net zo bosrijk en weelderig is als voorgaande locaties, maar qua terrein wel nieuwe kansen en mogelijkheden biedt voor het optuigen van diverse creatieve ideeën die zijn ontstaan tijdens alle brainstormsessies.

Veelgestelde vragen krijgen een antwoord
Tickets voor Mañana Mañana 2020 blijven geldig voor het evenement in 2021. Het is voor de kaarthouders, die in 2020 hun ticket hebben gehouden, wel mogelijk om hun kaarten te restitueren nu de datum is verplaatst naar augustus. Deze restitutieperiode is van 19 tot en met 31 maart en dit geldt alleen voor kaarten van editie 2020. De verplaatsing van het festival naar een nieuwe datum en een nieuwe locatie zal wellicht wat vragen oproepen bij het publiek. Daarom is er voor hen en alle andere geïnteresseerden een webpagina met ‘veelgestelde vragen’ opgesteld.

www.mananamanana.eu

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden