<p>De zwemmers moeten nog even op water wachten. Foto: PR</p>

De zwemmers moeten nog even op water wachten. Foto: PR

Ook wie niet zwemt kan ´In de Dennen´steunen

Vordens zwembad hoopt op flinke verkoop abonnementen

VORDEN - De werkzaamheden om het zwembad In de Dennen klaar te maken voor het nieuwe zwemseizoen zijn gestart. Voor het Vordense buitenbad wordt het een extra spannend seizoen. Vorig jaar verkocht het zwembad door het coronavirus nauwelijks abonnementen en dat zorgde voor een flinke financiële tegenslag. Dit jaar roept In de Dennen daarom iedereen op om vooral een abonnement te kopen. Desnoods alleen om ervoor te zorgen dat het zwembad kan blijven bestaan.

De abonnementshouders hebben het hele seizoen toegang tot het zwembad. Met een warme zomer op komst natuurlijk zeer de moeite waard. Als alles goed verloopt gaat het zwembad zondag 2 mei open en kan er weer gezwommen worden, vooralsnog volgens de corona-regels. Maar de verwachting is dat nog voor de zomer weer ouderwets gezellig gezwommen kan worden in de bosrijke omgeving.
Daarnaast helpen de abonnementshouders het zwembad financieel. Dat geld zorgt ervoor dat het zwembad kan blijven bestaan. Juist dit jaar vraagt het zwembad aan iedereen die In de Dennen een warm hart toedraagt een abonnement te kopen. Gehoopt wordt op het dubbele aantal. Zo kunnen ook mensen die niet of weinig zwemmen eraan bijdragen dat het bad de zomer doorkomt
De voorverkoop van de abonnementen start op donderdag 15 april. Van 15 april tot en met 1 mei kan online op de vernieuwde website een abonnement worden aangeschaft. Daarnaast zijn er de bekende voorverkoopdagen aan de kassa op 15, 16 en 17 april.

Nieuwe website
De nieuwe website, die vanaf zondag 4 april live is, heeft een fris uiterlijk gekregen en geeft meer informatie. Het bestuur wilde de website al langer vernieuwen omdat de oude versie niet zo makkelijk in gebruik was. Bovendien kon de site na jarenlang trouwe dienst wel een make-over gebruiken. De nieuwe website is frisblauw van kleur en toont prachtige foto’s van het zwembad.
Natuurlijk is de moderne website ook op de mobiele telefoon uitstekend te bekijken. In de loop van het seizoen zal er zelfs zichtbaar zijn wat er in het paviljoen allemaal besteld kan worden.
Het zwembad hoopt met de nieuwe website nog meer bezoekers te trekken. Daarnaast is de site natuurlijk ook voor de vaste zwemmers leuk om te bezoeken, bijvoorbeeld om de nieuwsbrieven te bekijken. Ook is er ook aandacht voor de sponsoren, die met een enkele muisklik te bereiken zijn.
Het zwembad verwacht dit jaar met de vernieuwde website en meer gebruik van social media nog beter zichtbaar en vindbaar te zijn. Wie nieuwsgierig is kan vanaf eerste paasdag zelf kijken.


www.zwembad-indedennen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden