Thijs Post (l.) en Tijmen Marskamp bij De Rotonde in Vorden. Foto: PR

Thijs Post (l.) en Tijmen Marskamp bij De Rotonde in Vorden. Foto: PR

Thijs en Tijmen serveren schnitzels

Economie

Take-Over De Rotonde door studenten Graafschap College

VORDEN – Het Graafschap College heeft de opdracht gegeven om een Take-Over te organiseren bij een restaurant. Thijs Post en Tijmen Marskamp die de opleiding Manager Ondernemer Horeca doen, hebben daarbij gekozen voor Grand Bistro de Rotonde aan de Kerkstraat 3 in Vorden. Zij nemen de zaak over op dinsdag 21 en vrijdag 24 maart.

Restaurant de Rotonde is een begrip in de Achterhoek en staat bekend om haar gastvrijheid sinds 1960. Sinds 2001 wordt het restaurant gerund door ondernemers Wendie en Thomas. Het is een Grand Bistro, waar gasten gezellig kunnen aanschuiven en kunnen genieten van een goed gezette kop koffie of kunnen proeven van de Oostenrijkse sfeer. Daarnaast is er gelegenheid om te genieten van huisgemaakte apfelstrudel of een vers bereide lunch of diner, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van seizoensgebonden producten.

Thijs Post en Tijmen Marskamp zitten nu in het tweede jaar van hun opleiding. Deze is natuurlijk gericht op de horeca, maar daarbij leren zij alles wat daarmee te maken heeft. Zo gaan zij bijvoorbeeld eind maart op een wijnreis naar Frankrijk om nieuwe dingen te leren over wijnen. Deze zomervakantie staat een stage naar Valencia op het programma om daar nieuwe ervaringen op te doen in de hotelwereld.
Thijs en Tijmen zijn Wendie en Thomas dankbaar dat zij bij De Rotonde hun Take-Over mogen organiseren. De Rotonde staat natuurlijk bekend om haar overheerlijke Oostenrijkse schnitzels. Zij hebben daarom gekozen om op dinsdag 21 en vrijdag 24 maart een avond te organiseren waarbij gasten onbeperkt schnitzels kunnen eten. Voor wie geen vlees eet is een passend alternatief in huis.
Wie wil genieten van deze gezellige en vooral smakelijke avond, belt 0575-551519 of reserveert via de site.


grandbistrorotonde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord