Sonja Honders van zwembad In de Dennen en Monique van der Voort van de Coop. Foto: PR
Sonja Honders van zwembad In de Dennen en Monique van der Voort van de Coop. Foto: PR

Spaar bij Coop voor spetterende korting bij In de Dennen

Maatschappij

VORDEN - Monique en John van der Voort van de Coop dragen Zwembad In de Dennen een warm hart toe. Zij hebben in samenwerking met de sponsorcommissie van In de Dennen een actie bedacht voor de klanten van de supermarkt. Bij iedere 5 euro aan boodschappen ontvangt men een zegel voor op de spaarkaart. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden bij de kassa van In de Dennen, men ontvangt dan 2,50 euro korting op een entreekaartje óf op een aankoop bij de horeca. Voor een volle spaarkaart zijn 25 zegels nodig. De actie is niet van toepassing op de aanschaf van abonnementen.

Volle spaarkaarten kunnen niet in delen worden ingeleverd. Wie bijvoorbeeld een ijsje voor 2 euro koop en betaalt met een volle spaarkaart, krijgt geen geld terug. De waarde van 0,50 euro die resteert op de spaarkaart, wordt gedoneerd aan In de Dennen. Meerdere kaarten per keer inleveren is mogelijk. 

Zegels sparen kan tot en met 28 augustus. Inleveren van volle spaarkaarten kan vanaf opening zwemseizoen op zondag 1 mei tot sluiting van het zwemseizoen op zondag 4 september. De spaarkaarten zijn niet persoonsgebonden, dus iedereen kan mee sparen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord