Vanaf 19.00 uur zal Jackfire in drie sets op het podium op Koningsdag in de zaal van De Herberg gaan vlammen. Foto: PR.

Vanaf 19.00 uur zal Jackfire in drie sets op het podium op Koningsdag in de zaal van De Herberg gaan vlammen. Foto: PR. 

Op de valreep toch nog een ‘Oranje knalbal’ bij De Herberg

Muziek

VORDEN – Het was lange tijd allemaal wat onduidelijk, wat mocht wel, wat mocht niet, hoe zagen de vergunningen eruit met betrekking tot de corona maatregelen. Maar Koningsdag in Vorden zonder een spectaculair en muzikaal avondprogramma was voor Eet-, drink- en feestgelegenheid De Herberg ondenkbaar.

Voor Koningsnacht was al duidelijk dat ‘de Stamgasten’ de stemming in het café/restaurant zouden gaan verzorgen, heerlijk meezingen en dansen. Een lekker ouderwetse café avond dus. Aanvang 21.00, entree 5 euro inclusief een party shot oranje – NIX18.

Een grote tent op het Marktplein zit er dit jaar om verschillende redenen niet in maar wat als je ook een grote feestzaal én een mooie tuin tot je beschikking hebt? “Precies, dan verplaats je het feest naar binnen. Het is ons op de korte termijn gelukt om een mooi muzikaal programma neer te zetten. ‘s Middags zal op een podium tegenover De Herberg Duo Double staan, gezelligheid op het terras en op straat met om 16.00 uur de huldiging van de nieuwe Koning of Koningin van het vogelschieten. Kortom; bier en vertier”, aldus woordvoerder Stef Kruip namens De Herberg.

In de avond gaat men ouderwets maar hopelijk wel éénmalig naar binnen. De Dorpsstraat wordt immers vanaf 20.00 uur weer uur vrijgegeven voor verkeer. Stef Kruip: “Het was even bellen, mailen en appen, maar het is gelukt om een mooi muzikaal programma in elkaar te draaien. Zo zal vanaf 18.00 uur (en tijdens de pauzes) een lokale D.J. het publiek opwarmen en vanaf 19.00 uur zal Jackfire in drie sets op het podium in de zaal gaan vlammen. Deze jongens zijn in Vorden natuurlijk al lang bekend om hun optredens tijdens de Vordense Zomerfeesten. 

In de loop van de avond zal volkszanger Raymon Hermans ook nog eens zijn opwachting maken. “We sluiten de avond rond de klok van 23.00 uur af. Kortom een middag én een avond voor ieder wat wils.” De zaal is open om 18.00 uur, entree 7,50 inclusief een party shot oranje - NIX18. Voor de voorverkoop en verdere informatie kan men de sociale media kanalen van De Herberg volgen. 


www.facebook.com/ deherbergvorden

www.instagram.com/ deherbergvorden

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant