Harmonie Vorden. Foto: Rob Schmitz

Harmonie Vorden. Foto: Rob Schmitz

Film en muziek komen samen in concert Harmonie Vorden

Muziek

VORDEN - Natuurlijk was het al eerder te lezen in dit blad, maar zaterdagavond 20 april geeft Harmonie Vorden haar voorjaarsconcert met als thema ‘movies in concert’ in het Kulturhus te Vorden. Op deze avond komen muziek en film samen, met filmcategorieën voor ieders gading. Western, Fantasy, Animatie en ook de jaren ‘70 komen aan bod! De deuren gaan open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur.

De afgelopen weken is er flink gerepeteerd, door zowel het harmonieorkest als ook het leerlingenorkest en de slagwerkgroep. De complete vereniging presenteert zich deze avond, dus mis het niet. 

Harmonie Vorden is de komende tijd vaker te zien en te horen, onder andere tijdens Koningsdag, en op feesten in de buurtschappen van Vorden. En voor wie toch de agenda al bij de hand heeft: zondagmiddag 7 juli is er een zomerconcert, daarover volgt te zijner tijd meer informatie. Houd ook onze social media in de gaten om niets te missen. 

Wie er over nadenkt zelf ook een instrument te willen spelen, of dit al kan en een vereniging zoekt, kom langs op een donderdagavond in het Kulturhus Vorden, of spreekt iemand van de vereniging aan tijdens een van de optredens.

Toegang voor het concert is 5 euro, vanaf twaalf jaar. Vol is Vol.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant