The Dare Devils spelen tijdens ‘De Nacht van Vorden’ flitsende medleys. Foto: PR

The Dare Devils spelen tijdens ‘De Nacht van Vorden’ flitsende medleys. Foto: PR

Vordense Zomerfeesten week later vanwege Zwarte Cross

Muziek

Line-up voor editie 2023 bekend

Door Jan Hendriksen

VORDEN - De Vordense Zomerfeesten nieuwe stijl schuiven een weekje naar achteren in de agenda. De tweede editie van dit evenement vindt dit jaar plaats van donderdag 27 tot en met zondag 30 juli. “Om niet in hetzelfde weekend te vallen als de Zwarte Cross. Dan hadden we namelijk een grote terugval in het bezoekersaantal kunnen verwachten. We spreken uit ervaring. Want een aantal jaren geleden was dat ook het geval”, zegt woordvoerder Stef Kruip namens de organisatie.

Kruip vertelt dat de feestlocatie anders ingericht zal worden dan vorig jaar. “De bezoekers komen dit jaar eerst over het kermisterrein voor zij op het horecaplein en in de megatent aankomen. “Die wens is bij de evaluatie van vorig jaar nadrukkelijk vanuit de kermisexploitanten naar voren gekomen”, aldus Kruip.
Na de succesvolle eerste editie nieuwe stijl van de Vordense Zomerfeesten op de feestlocatie nabij de rotonde van de Ruurloseweg/De Horsterkamp hebben de organisatoren er voor de tweede editie geen gras over laten groeien. De megatent is weer geregeld door Kermex Event Catering uit Baak in overleg met Hotel Bakker en Eet-, Drink- en Feestgelegenheid De Herberg en de artiesten zijn al geboekt in samenwerking met New Time Events uit Holten. Vorig jaar was het Songfestival van Kas Bendjen nog de grote publiekstrekker, maar ook dit jaar zullen weer veel bekende namen op het Vordense podium staan. Wat te denken van The Partysquad tijdens het ‘Stuiterbal’ op vrijdagavond 28 juli en The Dare Devils tijdens ‘De Nacht van Vorden’ op zaterdagavond 29 juli. Na het succes van vorig jaar zal meezinggigant Peter Borkus op zondag 30 juli weer optreden tijdens het gratis toegankelijke ‘Frûhsjoppen’.

The Partysquad
The Partysquad is een Nederlandse dj-formatie bestaande uit dj Jerry en MC Ruben. Jerry Leembruggen en Ruben Fernhout, zoals de mannen echt heten, zijn de architecten achter deze succesvolle eclectische act. Ze ontmoetten elkaar bij een tournee in 1998 waarin ze zochten naar nieuw talent. MC Ruben was namelijk de presentator en Jerry de vaste dj. De dj-formatie draaide wekelijks op een vaste clubavond in Amsterdam en had een eigen programma op radiozender FunX.
Ondertussen begon The Partysquad met het maken van R&B-nummers. Ze brachten ‘Wat Wil Je Doen’ en ‘I’m Sorry’ uit; twee platen die al snel in de Nederlandse hitlijsten opdoken. In 2006 kwam het eerste album uit waar de tijdloze hit ‘Rampeneren’ op te vinden is: De Bazen Van De Club. Ook Brainpower, Ali B en Gio werkten mee aan dit debuutalbum. Na het succes van ‘Rampeneren’ en ‘Stuk’ kwam The Partysquad echt van de grond in de festivalscene. Het dj-duo stelde zich vervolgens iets meer internationaal op en maakte tracks met dj’s/producers Afrojack, Alvara, R3HAB en Quintino. Maar ze staan nog altijd op festivals door het hele land zoals Dauwpop, Total Loss Festival, Breda Live en Crazy Sexy Cool Festival.

The Dare Devils
De zeskoppige formatie The Dare Devils speelt zaterdagavond 29 juli tijdens ‘De Nacht van Vorden’ ontelbaar veel verpakte hoogtepunten in flitsende medleys. En dat doen ze verdraaid goed. Die avond zal ook de in Vorden bekende dj Mike van Doorn zijn medewerking verlenen. Zondag 30 juli tijdens het gratis toegankelijke ‘Frûhsjoppen’ treden naast de Millennium Showband zanger Peter Borkus en dj Wesley op. Tevens vinden er die zondag diverse kinderactiviteiten plaats. De kermis is vanaf donderdag 27 tot en zondag 30 juli dagelijks vanaf 14.00 uur geopend.

Info en kaartverkoop
Meer informatie op onderstaande website, op Facebook (VordenseZomerfeesten), Instagram (VordenseZomerfeesten), Twitter (ZomerfeestenV) en Youtube. Kaartverkoop via avondje-uit.com.


www.vordensezomerfeesten.nl


Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Noord