Jubilarissen Harmonie Vorden: Esther den Toom en Erik ter Beest.
Foto: Lian Nijenhuis

Jubilarissen Harmonie Vorden: Esther den Toom en Erik ter Beest. Foto: Lian Nijenhuis

Harmonie Vorden huldigt ‘inhaal-jubilarissen’

Muziek

VORDEN - Ze konden er niet bij zijn, bij de algemene ledenververgadering op donderdag 16 maart, toen de Harmonie Vorden al acht leden huldigde voor hun muzikale jaren. Maar Esther den Toom en Erik ter Beest moesten nog wel degelijk ook in het zonnetje worden gezet. Hun huldiging werd op donderdag 13 april tijdens een repetitie ingehaald.   

Esther den Toom maakt 12,5 jaar muziek, en Erik ter Beest is zelfs vijftig jaar muzikant. Interim-voorzitter Theo Groot Nuelend vertelde over de muzikale carrières van beide leden. De een begon op jonge leeftijd met muziek maken, de ander op wat latere leeftijd. Beide met een gezin dat geïnteresseerd is in muziek. Esther begon met muziek maken doordat haar kinderen op muziekles gingen. De zoon van Erik zit trouw bij elk concert in de zaal en maakt geluidsopnames van alle stukken die worden gespeeld.
De interim-voorzitter eindigde de huldiging met het bedanken van de muzikanten voor hun inzet en trouwe lidmaatschap met de bijbehorende speldjes en bloemen. In de pauze van de repetitie werd er een feestelijk drankje geschonken en konden de jubilarissen worden gefeliciteerd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord