Op de zaterdagavond staat de inmiddels razend populaire partyband The NightFlight op het podium van de Vordense Zomerfeesten, Foto: PR

Op de zaterdagavond staat de inmiddels razend populaire partyband The NightFlight op het podium van de Vordense Zomerfeesten, Foto: PR

Vordense Zomerfeesten krijgen er een feestdag bij

Muziek

Nieuw: ‘Donderslag Bij Vordense Hemel’

Door Jan Hendriksen

VORDEN - Met ‘Donderslag bij Vordense Hemel’ krijgen de vernieuwde Vordense Zomerfeesten er dit jaar een dag bij. Al op donderdag worden de festiviteiten afgetrapt met  ‘Lokaal Kabaal’ met optredens van diverse Vordense muzikanten en zangeressen onder wie Stef Woestenenk en Wieteke Schotsman. 

Tijdens de derde editie van de vernieuwde Vordense Zomerfeesten staat van donderdag 25 juli tot en met zondag 28 juli er een keur aan Nederlandse topartiesten op de Vordense mainstage nabij de oprijlaan van Kasteel Vorden met onder andere op vrijdagavond Baby Blue en diverse top-dj’s.
De gloednieuwe openingsdag begint met ‘s middags een braderie (tot 19.00 uur) en een muziekavond onder het motto ‘Donderslag Bij Vordense Hemel’. Als afsluiter  treedt na het ‘Lokaal Kabaal’  RambleTambleop, een CCR-tributeband die inmiddels haar sporen heeft verdiend.

Op de zaterdagavond staan de inmiddels razend populaire Brian Vliem, ook wel bekend als de zingende boekhouder, de partybeesten van The Night Flight en Mike van Doorn met een Special Guest op het podium, Op zondag zijn Jazzalike en Hilbilly Moonshiners de headliners. Zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn er tijdens de Vordense Zomerfeesten speciale kinderspelen met onder meer multifun, springkussens voor klein en groot, eendjes hengelen voor een gratis ijsje, muziek, ballonnenclown en een schminkster. Net als vorig jaar is de schitterende tent het middelpunt van de festiviteiten en zullen de kermisattracties weer volle bak draaien. Om alvast een beetje in de stemming te komen zijn op de website van de Vordense Zomerfeesten alvast promo’s te bekijken van de participerende acts en bands.

Op onderstaande website kunnen degenen die voorgaande jaren toegangskaarten hebben gekocht alvast toegangskaarten voor de vrijdag- en zaterdagavond bestellen. Zij zijn dan verzekerd van topentertainment tijdens de Vordense Zomerfeesten. De reguliere kaartverkoop begint 1 april. Het donderdag-, en zondagprogramma is geheel gratis. Het kermisterrein is vanaf 25 juli tot en met 28 juli gratis toegankelijk net als de braderie op donderdagmiddag.
De organisatie van de Vordense Zomerfeesten is evenals de voorgaande twee jaar een coproductie van Kermex, New Time Events en de Vordense Ondernemers Vereniging (VOV).


www.vordensezomerfeesten.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant