Afbeelding

Zwemvierdaagse In de Dennen Vorden

Sport

VORDEN - Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli organiseert zwembad In de Dennen voor de 47ste keer de Zwemvierdaagse.

Is men een keer verhinderd, geen probleem, er kan dus gedurende vijf dagen gezwommen worden. De kinderen zwemmen tien baantjes, volwassenen twintig baantjes. Er kan elke avond tussen 18.30 en 19.30 uur gestart worden.

Naast het bekende baantjes zwemmen, zijn er ‘s avonds extra activiteiten. Maandag om 18.30 uur is de opening/start met om 18.45 uur Pyjama zwemmen met muziek en in het ondiepe bad de Spin. Dinsdag is om 18.30 uur Muntjes duiken. Woensdag om 18.30 uur in de Aquabubble. Donderdag om 18.30 uur is de voorronde van het spijkerbroekhangen. Vrijdag om 18.30 uur Inhaalavond en om 18.30 uur ook de finale van het spijkerbroekhangen. De uitreiking van de medailles is vrijdagavond 1 juli om 19.30 uur. Daarna start de disco.

Voor wie graag in de ochtend wil zwemmen, dan mag dat natuurlijk ook, maar dan mis je wel de gezelligheid! De kosten voor de hele week bedragen 8 euro. Dit is exclusief de normale entree kosten. Opgave via info@zwembad-indedennen.nl of bij de kassa.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord