Kim, Eva, Renske en Marleyn. Foto: PR

Kim, Eva, Renske en Marleyn. Foto: PR

De 54ste avondvierdaagse in Vorden gaat weer van start

Sport

VORDEN - Na het grote succes van vorig jaar gaat er dit jaar weer een avondvierdaagse in Vorden plaatsvinden met een paar veranderingen. En wel van dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 juni.

De voorbereidingen voor de avondvierdaagse zijn al een paar maanden in volle gang. Eva Vos-Rondeel, Marleyn Dijkman, Renske van der Most-Roelofsen en Kim Draaijer hebben de schouders er weer onder gezet en zijn met een iets vernieuwde avondvierdaagse gekomen.

Zo is er dit jaar een route van 2,5 km bijgekomen zodat ook de allerkleinste kunnen meegenieten van dit leuke spektakel. Deze route is ook goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. Ook kunnen mensen er voor kiezen om dit jaar één dag mee te lopen en zo een dagmedaille te ontvangen. Zo wil de organisatie de avondvierdaagse voor iedereen toegankelijk houden.

Inschrijven kan via de site. Als je met je school meeloopt dan kun je dat bij de aanmelding ook doorgeven. Aanmelden kan tot en met 14 mei. Daarna stopt de voorinschrijving. Dus geef je allemaal snel op!


www.vvvorden.nl/avondvierdaagse

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant