Keppelrun, hardloopwedstrijd die de deelnemers dwars door het fraaie decor van een typisch Achterhoeks coulisselandschap voert. Foto: Ton Kleinsmann

Keppelrun, hardloopwedstrijd die de deelnemers dwars door het fraaie decor van een typisch Achterhoeks coulisselandschap voert. Foto: Ton Kleinsmann

Inschrijving hardloopwedstrijd Keppelrun gestart

Sport

HOOG-KEPPEL - De inschrijving voor de vijftiende editie van de Keppelrun op zondag 9 juni is geopend. De Keppelrun behoort inmiddels tot een van de sfeervolste runs in Nederland door prachtige natuur met deelname van hardlopers uit de gehele Achterhoek, maar ook van daarbuiten. Ook dit jaar kunnen de deelnemers na afloop een gratis duik nemen in het Hessenbad.

De Keppelrun is een hardloopwedstrijd die je dwars door het fraaie decor van een typisch Achterhoeks coulisselandschap en door twee dorpskernen leidt. Onderweg ervaar je de rust en de schoonheid van de natuur en komt de historie tot leven. De afstanden om te lopen zijn 1, 2½, 5 of 10 kilometer, met start en finish in het dorp Hoog-Keppel. Het startschot van de Keppelrun klinkt om 10.00 uur voor de Paradoxx 2½ km-loop, 10.30 uur voor de Bronckhorst Tandartsen 5 km-loop, om 11.30 uur voor de Coffee Fresh 10 km-loop en 13.00 uur voor de Achterhoek Nieuws Jeugdloop.

Sportiviteit, voor jong & oud, gezellige sfeer
De Keppelrun is een evenement met tijdregistratie waarbij sportiviteit, gezondheid en gezelligheid voorop staan. De route geeft spannende doorkijkjes, waar boerderijen, bos, weilanden en akkers elkaar afwisselen. Het parcours heeft bewezen dat snelle tijden mogelijk zijn. De Keppelrun staat bekend om de gemoedelijke sfeer en is voor jong en oud. Betrokken sponsors, enthousiaste vrijwilligers en plaatselijke muzikanten zorgen samen met de organisatie onder auspiciën van voetbalvereniging HC’03 voor een perfect hardloopevenement. Het parcours van de 2½ en de 5 km gaat gedeeltelijk over en langs de banen van de Keppelse Golfclub, een unicum in Nederland. Kortom, met de Keppelrun geniet je van een afwisselend en uitdagend hardloopparcours!

Inschrijving
Wil je meedoen aan de Keppelrun dan kun je je tot en met zaterdag 8 juni 23.59 uur inschrijven. De kosten voor deelname aan deze wedstrijd bedragen 3 euro voor de jeugdloop, 5 euro voor de 2½ km-loop, 10 euro voor de 5 km-loop en 12 euro voor de 10 km-loop. Alle deelnemers ontvangen dit jaar een unieke herinneringsmedaille en onder andere gratis entree tot openluchtzwembad Hessenbad. Alle overige informatie en praktische zaken zijn te vinden op de website.

Teams: samen strijden voor een snelle tijd
Altijd al eens met familie, vrienden, collega’s, buren of sportteam de strijd aan willen gaan? Dit is je kans! Ook dit jaar kun je deelnemen als team. Naast een individuele tijd strijd je dan ook mee voor de snelste teamtijd. Een team bestaat uit drie of vier lopers, waarbij de snelste drie tijden meetellen. Jullie gaan dan samen met elkaar de strijd aan op de 2½, 5 of de 10 kilometer. 


www.keppelrun.nl

Afbeelding
Keppelrun. Foto: Ton Kleinsmann
Keppelrun. Foto: Sabina Visser

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant