OldStars tennis op de tennisbanen in Vorden. Foto: Karin ten Heggeler
OldStars tennis op de tennisbanen in Vorden. Foto: Karin ten Heggeler

Gratis proeven van OldStars Tennis in Vorden

Sport

VORDEN - Op vrijdagmiddag 15 maart van 14.30 tot circa 16.30 uur wordt, in samenwerking met VTP Vorden, OldStars en de gemeente Bronckhorst, een informatie- en demodag voor OldStars Tennis gehouden op Overweg 20 in Vorden.

Onder leiding van trainer Loet Baard komen enthousiaste dames en heren wekelijks samen voor OldStars Tennis. De training omvat spierversterkende oefeningen, evenwichts- en coördinatieoefeningen en mentale stimulatie. Na afloop wordt er onder het genot van koffie of een drankje nagepraat.

OldStars Tennis is geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals mensen die al lange tijd niet hebben gesport, beginners, en mensen met blessures of beperkingen die moeite hebben met regulier tennis.
Voor meer informatie over de geschiktheid van OldStars Tennis, neem contact op met Karin ten Heggeler via k.tenheggeler@bronckhorst.nl.

Tijdens de Info- en Demodag op 15 maart kunnen geïnteresseerden genieten van een kop koffie/thee terwijl trainer Loet uitleg geeft over OldStars Tennis en de positieve effecten ervan op de gezondheid. Huidige deelnemers delen graag hun ervaringen. Trek gemakkelijke kleding aan en doe mee. Een eigen racket is niet vereist en deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant