Alle kampioenen: Annemiek, Eldo, Jules, Max, Sylvia en Reini (v.l.n.r.). Foto: BBS

Alle kampioenen: Annemiek, Eldo, Jules, Max, Sylvia en Reini (v.l.n.r.). Foto: BBS

Wat een strijd om BBS-toernooikampioen te worden

Sport

BRONCKHORST - Het Bronckhorst Badmintont Samen toernooi mocht ook dit jaar weer op een groot deelnemersveld rekenen. Leden van de Bronckhorster badmintonclubs konden zich inschrijven in de disciplines dames-, heren- en gemengd-dubbel.

De voorrondes werden op verschillende dagen en locaties over een periode van drie weken gespeeld. De eerste speelavond was op 5 maart in Hengelo.  Bij dit toernooi schrijven leden zich individueel in en worden vervolgens zoveel mogelijk aan een lid van een andere club gekoppeld. Daarbij is het de kunst om zoveel mogelijk gelijkwaardige duo’s in poules in te delen. Dat de organisatie dit goed voor elkaar had bleek wel op de finaleavond in Vorden. Hier werden heel wat driesetters gespeeld. De finale van de herendubbel werd bijvoorbeeld nipt gewonnen in drie sets met een uitslag van 25-23! Vanaf de zijlijn werd genoten van de mooie wedstrijden.

De kampioenen van 2024
Bij de dames dubbel competitie ging de winst naar Reini Bretveld en Sylvia Breukink. Jules Lauwerier en Max Reerink wisten de bokaal voor de heren dubbel competitie binnen te halen. En bij de gemengd dubbel competitie lukte dat Eldo de Kraker en Annemiek Menkveld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant