Gelre ziekenhuizen Zutphen. Foto: Medische Fotografie Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen Zutphen. Foto: Medische Fotografie Gelre ziekenhuizen

Gewijzigde openingstijden en bezoektijden Gelre Ziekenhuizen tijdens kerstperiode

Zorg

ZUTPHEN/APELDOORN - De feestdagen staan voor de deur. Wat betekent dit voor de openingstijden en bezoektijden binnen Gelre ziekenhuizen?

Openingstijden
Tijdens Kerst (25 en 26 december) en op Nieuwjaarsdag (1 januari) zijn de poliklinieken en prikpunten op alle locaties gesloten en ook niet telefonisch bereikbaar. Verder zijn de SEH, EHH/CCU, IC en verpleegafdelingen 24/7 geopend en wordt alle noodzakelijke spoedzorg geboden en ook de receptie is gewoon bemenst.

Bezoektijden
Gelre Ziekenhuizen staat momenteel per bezoekmoment twee bezoekers per patiënt toe. Tijdens Kerst (25 en 26 december) en op Nieuwjaarsdag (1 januari) gelden de huidige bezoektijden en bezoekregels. Op Oudjaarsavond is er een extra bezoekmoment voor 1 persoon per patiënt tussen 22.00 en 01.00 uur. Deze bezoeker mag dus 3 uur bij zijn geliefde/naaste in het ziekenhuis verblijven.

Overige dagen kerstvakantie
Een aantal afdelingen heeft ook op andere dagen dan met Kerst aangepaste openingstijden of een andere telefonische bereikbaarheid. Dat gaat om de hieronder genoemde afdelingen.

Prikposten: bekijk voor de actuele openingstijden van alle prikposten het prikpostenoverzicht op de website.

Polikliniek Epe: week 52 (26 december t/m 1 januari) gesloten.

Afdeling Verloskunde en Vrouw & kindcentrum in Zutphen: tijdens de feestdagen (24, 25, 26 dec en 31 dec & 1 jan) zijn deze afdelingen doorlopend te bezoeken. Buiten deze dagen gelden de reguliere bezoektijden.

Indien er vragen over de bezoek- of openingstijden zijn, is via de website de actuele informatie te vinden: www.gelreziekenhuizen.nl.Ook kan contact opgenomen worden met de betreffende afdeling. Als de afdeling op dat moment niet bereikbaar is, bel dan het algemene nummer. Bel: 055-581 81 81 voor Gelre Apeldoorn en 0575-592 592 voor Gelre Zutphen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord