Dick, Roy en Hetty Vlogman voor hun winkel aan de Zutphenseweg. Foto: Liesbeth Spaansen

Dick, Roy en Hetty Vlogman voor hun winkel aan de Zutphenseweg. Foto: Liesbeth Spaansen

Keurslager Vlogman scoort hoog op productkeuringen

Economie

VORDEN - Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring keurde een vakkundige jury de barbecueworsten van Keurslager Vlogman. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworsten van hoge kwaliteit, smaak en ‘bite’ zijn en kende de waardering ‘goud’ toe met een score van 100 punten! Het gaat hier om zowel de gewone als de pittige variant.

De lekkerste smaak
De barbecueworst is altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen. “De klanten zijn er gek op! Daarom besteden we veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. We werken met de beste grondstoffen”, aldus Dick Vlogman, eigenaar van Keurslagerij Vlogman. “Zo kunnen we altijd de lekkerste smaak garanderen.”

“Wist u dat de pittige barbecueworst verrijkt is met jalapeno pepers en cheddarkaas?”, vult Roy Vlogman, mede-eigenaar van de keurslagerij aan. “Die zijn nog lekkerder door deze extra toevoegingen. Het leuke van deze worsten is dat we van één van onze vaste klanten een receptidee ontvingen en daarmee aan de slag zijn gegaan. Kijk hier het resultaat”, vertelt hij enthousiast.

Niet alleen maar barbecueworst
Naast het testen van de barbecueworst door een jury heeft de keurslagerij onlangs een onaangekondigd keuringsmoment gehad van diverse producten uit het assortiment. Deze keuring is door het onafhankelijk inspectiebureau, Normec Foodlab, gedaan. Zij namen de volgende producten mee om te testen op voedselveiligheid: rundergehakt, kipfilet, grillworst en spaghetti. Alle vier de producten scoorden op microbiologische kwaliteit een 10. Het hoogste cijfer dat hierop de scoren is. “Daaruit blijkt dat we er nog steeds in slagen om alles volgens het officiële Keurslager Formulehandboek en het Keurslager Kwaliteitssysteem te doen. Zo bent u als klant bij ons verzekerd van een voedselveilig product.”

Feest
Om deze mooie uitslagen te vieren, zijn de aankomende periode deze producten in de aanbieding. Houd deze krant, website en facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord