Anita Oldenhave en Erik Knoef, Duo Een & Ander treden op. Foto: Rob Schmitz

Anita Oldenhave en Erik Knoef, Duo Een & Ander treden op. Foto: Rob Schmitz

Lentebal in het Kulturhus

Maatschappij

BRONCKHORST/VORDEN – Op vrijdagavond 19 april is de vierde en laatste dansavond van het dansseizoen Dansen voor 45+ in de zaal van het Kulturhus in Vorden. Na een herfst-, kerst- en Valentijnsbal staat deze laatste avond in het teken van de lente. Het Lentebal begint om 20.00 uur tot circa 23.30 uur. Zaal open om 19.30 uur. Entree 12,50 euro per persoon.

Door Liesbeth Spaansen

Zo’n twintig dansers waren aanwezig op de laatstgehouden dansavond. “Deze groep zou wel graag willen dat er meer mensen komen dansen”, weten Marcel en Maarya Leferink. “Neem gerust vrienden of buren mee. Het is echt niet alleen voor (echt)paren.”

De muziek wordt ook deze avond wederom verzorgd door het Duo Een & Ander, Erik Knoef en Anita Oldenhave. Zij staan op een laag podium voor het grote toneel in de zaal en spelen onder andere de quickstep, Engelse wals en tango. Marcel is zeer tevreden over de samenwerking met het Duo Een & Ander, en is ook blij met de sponsoren AH Grotenhuys in Vorden, Achterhoek Nieuws en Rob Schmitz Fotografie.

“Dansen en gezelligheid is zeer belangrijk voor het bewegen en het sociale contact. Iedereen, van 45 jaar en ouder is welkom. Niet alleen inwoners van Bronckhorst, maar ook daarbuiten”, benadrukken Marcel en Maarya Leferink. “Er komen al dansers uit Deventer en Zutphen. Inmiddels hebben we alweer uitgekeken naar het nieuwe dansseizoen 2024-2025, en zijn de data gepland en wel op 11 oktober en 21 december 2024; 14 februari en 11 april 2025. Het volgend seizoen is mogelijk door en met dank aan de volgende sponsoren: Achterhoek Nieuws, AH Grotenhuys te Vorden, Bike Totaal Bleumink Vorden, Fysiotherapie Dommerholt en Electro World Klein Brinke.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant