Gé de Jong, voorzitter van Zwembad in de Dennen, neemt dankbaar de cheque van de Biggy's in ontvangst. Foto: PR

Gé de Jong, voorzitter van Zwembad in de Dennen, neemt dankbaar de cheque van de Biggy's in ontvangst. Foto: PR

Biggy’s doneren 200 euro aan zwembad In de Dennen

Maatschappij

VORDEN - Zwembad In de Dennen heeft weer een mooie bijdrage gekregen. Voorzitter Gé de Jong ontving een cheque van 200 euro van de Biggy’s, een hechte club vriendinnen die is voortgekomen uit volleybalvereniging Dash. Zij vierden vorig jaar hun dertigjarig bestaan waarmee hun gedeelde passie voor het volleybal is uitgegroeid tot een hechte vriendschap, een groep die er voor elkaar is. De cheque werd uitgereikt tijdens de laatste thuiswedstrijden van de Vordense club.

Vorig jaar mei tijdens het eigen Biggy-jubileumfeest riep het bestuur van Dash de Biggy Bokaal in het leven. Een bokaal als eerbetoon aan de grondleggers van het huidige volleybalniveau in Vorden. Een bokaal die staat voor Passie, Vriendschap en Er zijn voor elkaar. Een bokaal met een opdracht! Want bij de bokaal hoort een bedrag van 200 euro (1 euro per Dash-lid) die besteed mag worden aan een lokaal goed doel naar keuze.
Zaterdag maakten de Biggy’s bekend wie dat mooie bedrag mocht ontvangen. Het werd zwembad In de Dennen, dat de opdracht meekreeg het geld te gebruiken voor kaartjes voor kinderen van wie de ouders minder kapitaalkrachtig zijn. Weer een mooi voorbeeld van ‘Er zijn voor elkaar!’
Verder maakten zij bekend wie de Biggy Bokaal dit seizoen heeft gewonnen: dat werd het meisjes B1 team van Dash. Zij ontvingen uit handen van de Biggy’s de wisselbokaal. Aan hen de opdracht om een nieuw lokaal goed doel aan te wijzen. En hoe mooi zou het zijn wanneer dit jonge team ook in de spreekwoordelijke voetsporen stapt van de Biggy’s: Passie, Vriendschap en Er zijn voor elkaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant