Het team van basisschool De Hoge Voorde. Foto: Jordi Bluemink

Het team van basisschool De Hoge Voorde. Foto: Jordi Bluemink

Kerstviering op basisschool De Hoge Voorde zorgt voor verbinding en saamhorigheid

Onderwijs

VORDEN - Basisschool De Hoge Voorde in Vorden heeft een mooie kerstviering gehad. De week ervoor was er een mooie knusse viering in de hal met alle groepen samen maar waarbij iedere groep een eigen bijzonder aandeel had. Dit heeft voor veel verbinding en saamhorigheid gezorgd. 

Daarna hadden alle groepen een heerlijke sfeervolle kerstbrunch in de klas. En......’s avonds als extraatje dit jaar, kon iedereen meelopen met De Herdertjestocht in Vorden. Dit jaar kreeg deze tocht een extra dimensie want leerkrachten en leerlingen van De Hoge Voorde waren een onderdeel van het uitgebeelde kerstverhaal.

De week voor de vakantie waren er op school nog heel veel activiteiten zoals een kerstliedjesbingo, kerstknutsels maken en diverse kerstchallenges. Ook was er heel veel aandacht voor het kerstkaarten versieren voor oudere mensen in de verzorgingshuizen en buurtbewoners. Alle kaarten zijn bezorgd, dit werd erg gewaardeerd. En dan nog als afsluiting de foute kersttruiendag. Hiermee hebben ze 2023 afgesloten en gaan ze weer op naar een mooi saamhorig 2024.

Het team van basisschool De Hoge Voorde wenst iedereen fijne feestdagen!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant