Mantra’s zingen met Ronald Visser. Foto: PR

Mantra’s zingen met Ronald Visser. Foto: PR

Mantra’s zingen op Wijngoed Kranenburg

Religie

KRANENBURG - Op woensdag 9 augustus van 11.00 tot 12.30 uur vertelt Ronald Visser op het Wijngoed Kranenbrug aan de Kostedeweg 2 te Vorden over de wereld van mantra’s. De ochtend wordt georganiseerd door Remonstranten Lochem-Zutphen.

“Zingen is verbinden en vrijheid ervaren”, zegt hij hier zelf over. Ronald neemt de deelnemers mee in helende klanken door mantra’s en liederen te zingen met prachtige teksten over liefde, lijden, leven en loslaten. Je kunt luisteren, meezingen, dansen, mediteren, wat prettig is voor jou.
Vanaf 10.30 uur is de ontvangst met koffie of thee en iets lekkers en om 11.00 uur wordt gestart. Voor wie wil wordt er na afloop een glas Achterhoekse wijn geschonken en is er stokbrood en kaas om na te genieten.

Over Ronald Visser
Ronald Visser studeerde aan het conservatorium in Leeuwarden en is al meer dan 40 jaar koordirigent van kleine en grote koren. Als koorzanger bij de Bachvereniging zong hij in de grote concertzalen van Europa, onder andere Amsterdam, Parijs, Londen en Barcelona. Ook volgde hij de studie zingevingspsychologie en gelooft bovenal in de kracht van verbinding door muziek. Het brengt mensen bijna als vanzelf in verbinding met de ander en zichzelf.

Remonstranten Lochem-Zutphen
Remonstranten laten zich inspireren door christelijke en Joodse tradities en de vertaling daarvan in literatuur, kunst en wetenschap, geïnspireerd door Bijbelse verhalen en mystiek en geven daar hun eigen vrije betekenis aan. Ze zoeken naar inspiratie, gemeenschap, viering, ontmoeting, zingeving en rituelen die het leven betekenis geven. Andere religieuze tradities en rituelen hebben de oprechte interesse, niemand heeft ‘de waarheid’ in pacht. Ieder gelooft op eigen wijze, iedere traditie heeft haar eigen wijsheid. Wat je gelooft (of niet) bepaal je uiteindelijk zelf.
Deelname: 5 euro per persoon. Voor de organisatie is het fijn als belangstellenden zich aanmelden via mail.


nanpluymackers@gmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Noord