Invallend voorzitter Inge Lettink en oud-voorzitters Ton van Hecke en Pieter Gerrits proosten met de aanwezige leden op de start met een nieuw logo van Bedrijvig Bronckhorst. Foto: Liesbeth Spaansen

Invallend voorzitter Inge Lettink en oud-voorzitters Ton van Hecke en Pieter Gerrits proosten met de aanwezige leden op de start met een nieuw logo van Bedrijvig Bronckhorst. Foto: Liesbeth Spaansen

Eerste ledenvergadering Bedrijvig Bronckhorst gestart met nieuw logo

Zakelijk

BRONCKHORST/HUMMELO - Het was invallend voorzitter Inge Lettink die de meer dan honderd leden van het per januari gestarte Bedrijvig Bronckhorst mocht toespreken. De nieuwe voorzitter Jurgen Rensen was geveld door griep en kon niet meemaken dat in de grote zaal van De Gouden Karper in Hummelo op woensdagavond 21 februari 2024 stipt om 20.24 uur het nieuwe logo werd onthuld. 

Door Liesbeth Spaansen

De eerste algemene ledenvergadering ging van start, door kort de notulen van de laatste vergadering door te nemen en nieuwe leden met een applaus welkom te heten, waarna het echt tijd werd om de oud-voorzitters Ton van Hecke en Pieter Gerrits met een druk op de knop eerst de oude logo’s te laten verdwijnen. Daarna werden de banners met het nieuwe logo van Bedrijvig Bronckhorst uitgerold en met applaus ontvangen.
Afscheid werd genomen van oud-bestuurslid Jack van der Aalst, evenals van de oud-voorzitters Gerrits en Van Hecke. Zij kregen naast vele mooie woorden, bloemen en de lokale cadeaubon Hierhe’jwat! applaus voor alle inzet.
Het nieuwe bestuur werd voorgesteld: naast voorzitter Rensen, penningmeester Roy Wolbrink, secretaris Inge Lettink, leden Gerrit Onstenk, Rianne van der Wal, Marcel Kasteleijn en Mirjam Rozengaarde. Edwin Tiggeloven en Joost Leenen van de activiteitencommissie, organiseren samen met andere commissieleden de activiteiten.
Na de laatste vergaderstukken: financiën en de activiteiten waarvoor kan worden aangemeld via de Bundeling App, en een rondvraag zonder vragen, kon het fusiefeest van start gaan. Met een hapje en drankje genoten de ondernemers van het optreden van Duo Een & Ander.

Bestuursleden worden voorgesteld: Edwin Tiggeloven, Mirjam Rozengaarde, Rianne van der Wal, Roy Wolbrink, Gerrit Onstenk, Marcel Kasteleijn, Inge Lettink en Joost Leenen (v.l.n.r.). Op de foto ontbreekt Jurgen Rensen. Foto: Liesbeth Spaansen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant