Thijs Bleumink en Björn Grotenhuys. Foto: Sander Grootendorst

Thijs Bleumink en Björn Grotenhuys. Foto: Sander Grootendorst

Nieuwe naam en uitstraling Bike Totaal Bleumink Vorden

Zakelijk

VORDEN - In maart hebben de vestigingen van Profile de Fietsspecialist Bleumink in Vorden, Eibergen en Brummen een opvallende verandering ondergaan naar de nieuwe Bike Totaal huisstijl. Bike Totaal Bleumink kondigt een speciale actie aan in samenwerking met Albert Heijn Grotenhuys in Vorden: gedurende de maand april ontvangen klanten gratis boodschappen bij aankoop van een fiets. 

Deze samenwerking markeert de viering van de transformatie van de Bike Totaal-formule. De actie loopt de hele maand april, waarbij klanten bij aanschaf van een fiets een boodschappenbon ontvangen ter waarde van 7,5% van de aankoopprijs.

Begin 2023 werd aangekondigd dat de formules ‘Profile de Fietsspecialist’ en Bike Totaal hun krachten bundelen. Deze rebranding naar de nieuwe Bike Totaal-formule wordt uitgevoerd in fietsenwinkels door heel Nederland. Met deze vernieuwde formule wil Bike Totaal zowel bestaande klanten als jonge, dynamische gezinnen aanspreken met een hoogwaardig assortiment fietsen en service. De groeiende aandacht voor duurzaamheid, mobiliteit en gezondheid heeft de populariteit van fietsen gestaag doen toenemen. Om deze nieuwe richting te benadrukken, is een nieuw logo en een eigentijdse huisstijl ontwikkeld. 

Even wennen
Bij het meegaan in de nieuwe formule hoort ook een nieuwe naam. Profile de Fietsspecialist Bleumink Vorden werd Bike Totaal Bleumink. “Dat was natuurlijk een hele verandering: een andere naam, een nieuw logo én een vernieuwd aanzicht van onze winkels”, vertelt eigenaar Thijs Bleumink. “En alle drie onze filialen werden een paar dagen na elkaar omgebouwd en dat was even wennen. Maar we zijn blij met de uitstraling. Sinds 18 maart loopt er ook een mooie actie met de Batavus Finez E-go Power LTD fiets. Iedereen is van harte welkom om de fiets én de winkels te aanschouwen.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant