<p>De bal van Handbalvereniging SV Quintus blijft voorlopig stil liggen. Foto: Liesbeth Spaansen</p>

De bal van Handbalvereniging SV Quintus blijft voorlopig stil liggen. Foto: Liesbeth Spaansen

SV Quintus wedstrijden en trainingen tijdelijk gecanceld maar loterij loopt door

HENGELO – Handbalvereniging SV Quintus doet mee met de Grote Clubactie. De leden verkopen, veelal digitaal hun loten. Daarnaast een nagekomen wedstrijdverslag van zaterdag 11 oktober.

Zondagochtend 11 oktober speelde Quintus C gemengd haar wedstrijd tegen Duiven C1. Quintus ging knap van start met een goede verdediging en zorgde ervoor dat Duiven moeilijk breakouts konden maken. Stand na de eerste helft was 5-11, niet slecht, wetende dat Duiven dik gewonnen heeft van Zwolle. De tweede helft werd pittiger, maar nog steeds werd er goed verdedigd! Helaas verloren, maar leuke wedstrijd en zeker niet slecht gespeeld. Eindstand 8-24.

Wedstrijden
Alle wedstrijden gaan vanwege corona voorlopig niet door.

Trainen
Quintus heeft na de persconferentie op 13 oktober direct de trainingsavonden van de senioren geannuleerd. De oplopende besmettingen in de gemeente Bronckhorst hebben er toe geleid dat dit weekend besloten is ook de trainingen voor de jeugd in ieder geval de komende twee weken stop te zetten.

Grote Clubactie
De jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie is een paar weken geleden gestart. Door corona gaat de verkoop dit jaar een beetje anders dan andere jaren. Via de boekjes is het nog wel mogelijk, maar ook online zijn loten te koop. Van de opbrengst financiert SV Quintus het jeugdkamp, welke altijd een groot succes is en garant staat voor een paar dagen ontzettend veel plezier voor alle jeugdleden! De vereniging hoopt dat er ook dit jaar goed verkocht wordt, zodat het jeugdkamp weer kan worden georganiseerd.

Online verkoop
Er zijn online loten te koop, kan dat via de link


www.svquintus.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden