Het team van Pierik Zonwering & Veranda's (v.l.n.r.): Sheila Pierik, Gerrit Kastermans (zzp’er), Bram Klein Haneveld, Eelco Pierik, Jeroen Fransen. Foto: Jan Hendriksen

Het team van Pierik Zonwering & Veranda's (v.l.n.r.): Sheila Pierik, Gerrit Kastermans (zzp’er), Bram Klein Haneveld, Eelco Pierik, Jeroen Fransen. Foto: Jan Hendriksen

Pierik Zonwering & Veranda’s trekt in nieuw bedrijfspand

Economie

Open dagen op vrijdag 21 en zaterdag 22 april aan Dienstenweg 21A in Vorden

Door Jan Hendriksen

VORDEN - Eelco Pierik (52) en Jeroen Fransen (43) zijn trots op het gloednieuwe bedrijfspand van Pierik Zonwering & Veranda’s waaraan de twee compagnons momenteel de laatste hand leggen. Het is opgetrokken aan de Dienstenweg op bedrijfsterrein Het Werkveld en biedt ruimte aan een showroom, een werkplaats en een magazijn. Iedereen mag op vrijdag 21 april en zaterdag 22 april komen kijken. Dan houden Eelco Pierik en Jeroen Fransen van 10 tot 17 uur open dagen.

“We waren aan de Zutphenseweg, waar we sinds 2017 waren gevestigd, totaal uit ons jasje gegroeid. Op het toen nog braakliggende terrein van Het Werkveld hebben we een mooi nieuw pand kunnen bouwen waar we de groei van ons bedrijf gestalte kunnen geven”, zo laten Pierik en Fransen weten. 

Pierik Zonwering & Veranda’s is specialist in binnen- en buitenzonwering, rolluiken, garagedeuren, horren, raamdecoratie, veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Alles wordt vakkundig gemonteerd door Pierik en Fransen en hun medewerkers. 

De twee compagnons mogen niet klagen: het gaat hun bedrijf op dit moment voor de wind: “We groeien nog steeds. In de afgelopen jaren besloten veel mensen te investeren in hun woning.” Het team bestaat totaal uit vijf personen, waarvan één zzp-er die vanwege het grote aantal opdrachten als ondersteuning is ingeroepen. 

Alleen het allerbeste
Eelco Pierik: “Onze collectie voldoet aan een ruime keuze in materiaal, is volledig up-to-date met de hedendaagse trends en uiteraard van perfecte kwaliteit. We zien de ontwikkeling van onze producten als een zeer belangrijk uitgangspunt. We investeren hier dan ook uitgebreid in. Zo kunnen we altijd garanderen dat de klant uitsluitend de allerbeste producten krijgt.” Pierik Zonwering & Veranda’s is niet voor niets ‘Gold dealer’ van Verasol.

Ook voor onderhoud en reparaties heeft Pierik Zonwering & Veranda’s zeer gunstige prijzen en alle offertes en prijsopgaves zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. “Bij ons staan vakmanschap en service hoog in het vaandel en wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is”, vult Jeroen Fransen aan.

Gratis advies
Iedereen kan zich door Eelco Pierik en Jeroen Fransen vrijblijvend laten adviseren. Het tweetal weet hoe functionaliteit en esthetiek gecombineerd kunnen worden. “En wij zorgen ervoor dat alle geboden mogelijkheden binnen het gevraagde budget blijven. Goede kwaliteit is niet altijd voorzien van een onbetaalbaar prijskaartje. Tenminste, niet bij ons”, aldus Eelco Pierik.

Acties
In het kader van de opening van het nieuwe bedrijfspand en de open dagen heeft Pierik Zonwering & Veranda’s speciale acties. Sowieso is het de moeite waard om vrijdag 21 april of zaterdag 22 april een kijkje te gaan nemen bij deze Vordense specialist op het gebied van zonwering, veranda’s en nog veel meer.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord