Afbeelding

’s Avonds genieten van je tuin? Kies voor tuinverlichting!

Wonen

Met het begin van de herfst in zicht veranderd de tuin ’s avonds in een donkere buitenruimte. Daar kun je met de juiste buitenverlichting verandering in brengen! Kies voor de duurzame 12 Volt Led verlichting van In-lite. Naast een stukje veiligheid geeft verlichting in je tuin extra sfeer en kun je mooie elementen uitlichten zoals bomen, struiken en borders. Heb je een mooie overkapping? Ook daarvoor is de Led verlichting van In-lite met 5 jaar garantie uitermate geschikt.

Het in-lite systeem is gemakkelijk zelf aan te leggen zonder elektricien doordat het gebaseerd is op 12 Volt laagspanning. Dit betekent dat de 230 volt stroom uit het stopcontact door middel van een hub transformator omgezet wordt naar 12 volt. Voor het In-lite systeem heb je de volgende materialen nodig:

  1. In-lite HUB transformator; Keuze uit HUB-50, HUB-100 of SMART HUB-150 (incl. In-lite app)
  2. In-lite kabel; Keuze uit diverse lengtes voor bekabeling in de tuin
  3. In-lite armatuur; keuze uit lampen in diverse vormen en kleuren.

De HUB-50 en HUB-100 zijn op het apparaat zelf te bedienen met touchscreen. Voorzien van 2 uitgaande lijnen, lichtsensor en vooraf in te stellen aan/uit tijden. De SMART HUB-150 werkt met de In-lite app, heeft 3 uitgaande lijnen die ook afzonderlijk in te stellen zijn en bevat een astronomische klok. Daarnaast is deze HUB geschikt voor alle SMART armaturen.
De In-lite kabel is een kabel speciaal ontwikkeld voor het In-lite systeem. De In-lite armaturen zijn allemaal eenvoudig aan te sluiten met de bijgeleverde connector zonder kans op kortsluiting.

De innovatieve collectie bevat diverse series met prachtige & duurzame armaturen zoals wandlampen, staande lampen, grondspots en hanglampen. Bekijk de armaturen in de webshop of bezoek de speciaal ontwikkelde Avondtuin in de winkel van Weulen Kranenbarg Tuin & Erf in Vorden aan de Ruurloseweg 45 A in Vorden voor advies & inspiratie!

Dit artikel wordt u aangeboden door Weulen Kranenbarg. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant